Skip to main content

Vacature: geriatriefysiotherapeut

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega gespecialiseerd in de geriatriefysiotherapie. Het aantal uren is nader overeen te komen.


Wie zijn wij?

Wij zijn de ‘Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer’ een divers team van 10 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties werkzaam op drie locaties in Deventer. Onze praktijk bestaat al sinds 1962. De hoofdlocatie, met onder andere het secretariaat, bevindt zich in het Gezondheidscentrum Jozef aan de Louis Pasteurstraat 10F in Deventer, in het prachtig verbouwde pand van het voormalige Jozef Ziekenhuis. Hier bevindt zich tevens ook onze fitnessruimte. Een tweede locatie is aan de Holterweg 108B in Deventer in het Gezondheidscentrum de Kuip en de derde locatie is gevestigd in Schalkhaar aan de Oerdijk 2. Onze praktijk heeft veel specialisaties binnen de fysiotherapie in huis. Hieronder vallen bijvoorbeeld manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, handfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en oncologie fysiotherapie.

Meer weten? Neem dan contact op met Wilma Huiskamp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..