Skip to main content

Wie komt ons team versterken?

Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer is i.v.m. vertrek van één van de oedeem/oncologie fysiotherapeuten op zoek naar een nieuwe collega.
Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur scholing en registratie binnen de vakgebieden oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie. Ook collega’s die één van de twee opleidingen voltooid hebben, momenteel een studie volgen of interesse hebben om zich verder te scholen worden uitgenodigd te reageren. Het aantal uren zal in overleg bepaald worden.

Het team bij de Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer bestaat uit 13 fysiotherapeuten. Alle specialisaties (m.u.v. sportfysiotherapie) zijn binnen onze praktijk aanwezig.
Er wordt gewerkt op 3 praktijklocaties en de oedeem/oncologiefysiotherapeuten zijn daarnaast werkzaam binnen een oncologisch centrum, waar een behandelruimte en een oefenruimte beschikbaar is. Onze nieuwe collega zal werkzaam zijn op onze hoofdlocatie en daarnaast samen met de collega oedeem/oncologiefysiotherapeut binnen het oncologisch centrum .

Heb je interesse om te solliciteren of heb je vragen? Neem contact op met Wilma Huiskamp op telefoonnummer 0570-758758 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.