De-Fysiotherapeut-150px
Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer (0570) 758 758 CONTACT

Knie revalidatiegroep

Groepstraining bij knieklachten begeleid door een kniefysiotherapeut

Knie  revalidatiegroep

 

Zorgvuldige revalidatie bij knieklachten is van groot belang. Het zorgt er voor dat u weer optimaal kan presteren tijdens knie belastende activiteiten in het dagelijks leven of bij het uitvoeren van uw hobby of sport. Daarom is in onze praktijk de Kniegroep opgericht.

De kniegroep is gericht op patiënten die revalideren na een knietrauma (distorsie) of operatie aan de knie. Veel voorkomende operaties zijn de meniscusoperatie en voorstekruisband plastiek. Maar ook met knieklachten als gevolg van overbelasting kunt u terecht in de kniegroep. De kniegroep wordt begeleid door deskundige fysiotherapeuten, die regelmatig bij- en nascholingen volgen.

Wanneer er sprake is van een trauma of operatie is het meestal noodzakelijk eerst een aantal individuele behandeling fysiotherapie te ondergaan alvorens men kan overstappen naar de kniegroep. De knie moet immers belastbaar genoeg zijn voor training.

Het doel van de trainingen in de kniegroep is om uw knie weer optimaal te laten functioneren tijdens uw dagelijkse activiteiten, hobby's en/of sport. Dit zal worden bereikt door een individueel trainingsprogramma afhankelijk van uw doelen. De training wordt in een kleine groep van maximaal 4-6 personen gedaan.

Vergoeding
De vergoeding is verschillend per indicatie en zorgverzekering.
De vergoeding van de 1e t/m de 20e behandeling is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.
Wanneer u geopereerd bent gebeurt de vergoeding vanaf de 21e behandeling vanuit de basisverzekering, uw eigen risico gaat dan gelden.

Locatie: FysioFitness Gezondheidscentrum Jozef

Trainingstijden: maandag     15.00 tot 16.00 uur
                       donderdag  14.00 tot 15.00 uur

Aanmelding / informatie
U kunt een afspraak maken of meer informatie verkrijgen door contact op te nemen met ons secretariaat.


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/htdocs/devenfys/plugins/system/zoo_zlelements/zoo_zlelements/elements/relateditemspro/relateditemspro.php on line 405

Gerelateerde Artikelen

Artikelen buiten deze website

  • Jozef


    Openingstijden

    ma, di en do: 8.00-21.00
    woe en vrij: 8.00-18.00

  • De Kuip

  • Schalkhaar

UA-49170917-1